Optimal Prestasjon

 

I en jungel av kommersielle gym med tusenvis av medlemmer, enorme apparat parker og hundrevis av gruppetimer å velge mellom så kan det være vanskelig å finne seg til rette. Treningssenterbransjen har fulgt fotsporene til all annen storindustri og gått bort i fra håndlagde kvalitetsvarer og heller lagt alt på samlebånd.

 

Selv om samlebåndene har vært til stor nytte for å tilby gode produkter og tjenester til befolkningen. Så er det allmenn kjent at håndlagde produkter gjerne koster litt mer, men byr på mye bedre kvalitet og finesse. Jeg vil tørre å påstå at alle mennesker i ethvert land, på ethvert kontinent over hele verden kan være enig i det faktum at det er forskjell på Toyota og Bugatti.

 

Det er nettopp denne nisjen med mindre privateide gym som “Optimal Prestasjon” og en rekke andre faller inn under. Optimal Prestasjon skor seg ikke på å ha det største eller flotteste gymmet, vi tilbyr noe av mye høyere verdi. Verdi i form av kunnskap, atmosfære og et hyggelig samvær hvor det ikke spiller noen rolle om du er verdensmester eller nybegynner.

 

Vi tilbyr gruppetimer som dekker alle behov og enhver gruppetime tilpasses hvert enkelt individ ved behov. Målet er at timene skal oppleves morsomme og lærerike, samt at alle skal få det beste utbytte. Timene blir skreddersydd av instruktørene, for å sikre høy kvalitet. Ingen av øktene stammer fra ferdiglagde templater eller standard “kommersiell” svettefest uten mål og mening. Hver økt vil ha et overordnet fokus på innlæring av nye ferdigheter, som brukes i hovedøkta for hver time. Dette er et verktøy som blir brukt, slik at du som kunde sitter igjen med et større treningsutbytte og vil oppleve økt treningseffekt.

 

OP har fra tidenes morgen hatt fokus på personlig trening og tilby den ypperste PT opplevelsen i byen. Alle PT’ene er håndplukket og kvalitetsikret før de går ut i arbeid for å sikre kunden best valuta for pengene. Høy faglig kunnskap og formidlingsevne står i fokus, samt at hver enkelt PT har sitt spesialområde og personlig touch på produktet de leverer. PT kan være den viktigste investeringen du gjør her i livet, for hva er vel viktigere enn å investere i egen fysisk og psykisk helse. Fysisk aktivitet er vitenskapelig bevist å ha direkte sammenheng med psykisk helse. PT kan ved første øyekast virke kostbart, men om man går litt i seg selv å ser hvor mye penger man sløser på unyttige ting i løpet av en mnd, så er det brått ikke så dyrt likevel.

 

“Optimal Prestasjon” kan ved første øyekast kanskje høres litt skummelt ut. Det er fort gjort å  tenke at det bare er hardbarka atleter som trener hos oss. Sannheten er en helt annen, på OP så har vi medlemmer i alle aldre, form og med forskjellige fysiske forutsetninger. Her er vi en stor “familie” som ønsker det beste for hverandre og gjør hverandre bedre. Alle og enhver som bryr seg om fysisk aktivitet er hjertelig velkommen og vil garantert finne seg til rette i familien. Her skal trening oppleves givende og morsomt.

 

[]
1 Step 1
Fyll inn infoen under, så ringer vi deg og avtaler resten!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder