April 14, 2016

Semiprivat

Trening 1 til 1 med oppfølging av en dyktig PT er det som skaper de beste resultatene. Dessverre har ikke alle mulighet til å betale den prisen det koster. Vi tilbyr derfor et produkt som er tilnærmet dette til en langt rimeligere pris enn 1 til 1 PT.

 

Fram til nå har vi hatt en vanvittig stor suksess med vårt konsept der kundene har fått raske resultater på en trygg måte. Du trener med en av våre PT-er i en liten gruppe med 1-6/8 deltagere og får de riktige tilpasningene du trenger ut i fra dine begrensinger, om det er teknikk, styrke, dårlig bevegelighet eller skader.

 

Treningen er periodisert i 8 ukers faser som avsluttes med tester samt vurderinger av deltagerne blir gjort av vårt trenerteam.

 

Se vår timeplan her ( link)

 

Semiprivat inneholder:

 

Styrke 1
Når du begynner hos oss vil du starte med styrke 1 som er en grunnfase i styrketreningen. Det innebærer å skape bevegelighet, forståelse av øvelser og teknikker som du må ha for å kunne gjør mer avansert trening.

 

Styrke 2 
Når du har oppnådd en god mestring, forståelse av styrke 1 teknikkene og regelmessig deltagelse vil du bli vurdert til å avansere til neste vanskelighetsnivå – styrke 2.
Her vil du møte de klassiske baseøvelsene som blant annet knebøy, markløft, push up og kroppshevninger.

 

På styrke 2 bruker vi mer avanserte teknikker og programmering for å oppnå optimal progresjon.

 

Styrke 3
Når du har opparbeidet deg god mestring av baseløftene fra styrke 2 får du muligheten til å ta et ytterligere steg til å gjøre noen av de mest avanserte øvelser som en kan gjøres på et treningssenter. Eksempler på det er muscle-ups, kettlebell-snatch og olympiske løft (rykk, frivending og støt).

 

 
Metcon: 
Denne timen skiller seg ut fra våre styrketimer med mer fokus på kondisjonstrening.
Deltagere trener ofte på lag, noe som skaper stor treningsglede og samhold.

 

Moss BootCamp:
Moss BootCamp er inkludert i våre semiprivat tjenester. Les mer om dette her ( link)

 

Link priser