fbpx

Joel Dietrich

 

Personlig trener og eier

 

Jeg har jobbet som Crossfit coach siden 2016 og vært PT siden 2019. I mine universitets dager så konkurrerte jeg aktivt i bryting og rugby. Etter jeg flyttet til Norge, så har jeg spilt amerikansk fotball og baseball på et høyt nivå. Etter noen år i Norge, så oppdaget jeg Crossfit og driver aktivt med det til dags dato. Trening og fysisk aktivitet har alltid vært en stor del av livet mitt. Jeg ønsker å dele min kunnskap og treningsglede med deg.

Vi alle starter på forskjellige steder i vår søken etter bedre helse. Alle øvelser kan tilpasses enkeltindividets behov, enten om det er behov for økt eller redusert vanskelighetsgrad. Det finnes en hel haug med variasjoner som jeg kan lære deg. Om du har et treningsrelatert mål, så vil jeg veldig gjerne hjelpe deg å nå det. Det eneste som trengs for å nå målet ditt er et personlig tilpasset opplegg, en liten klype motivasjon og en god dose med stå på vilje.

Alle sammen går gjennom forskjellige stadier her i livet og vi blir kontinuerlig påvirket av endringene som skjer rundt oss. Din fysisk og psykiske helse er knyttet sammen og avhenger i stor grad av hverandre. Om du føler deg følelsesmessig ubalansert, sliter med stress eller om du generelt har dårlig psykisk helse, så er det vitenskapelig bevist at trening og fysisk aktivitet kan påvirke disse faktorene på en veldig positiv måte.

Når ønsker du å ta ditt første steg mot en forbedret versjon av deg selv? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende konsultasjon.

Utdanning

BSc i Business Administration, markedsføring, Minor i psykologi – North Carolina State University
Personlig trener – AFPT
Level 2 crossfit trener

Erfaring

Vektløfting, bryting, Amerikansk fotball, Rugby, Baseball, Crossfit, Kroppsbygging, trening og fysisk aktivitet.

 

[]
1 Step 1
Fyll inn infoen under, så ringer jeg deg!🙏
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
  • Tel: 915 73 356