fbpx

Magnus Bjerke

 

Personlig trener

Jeg er er utdannet hos AFPT som personlig trener. Jeg er en veldig positiv, glad og ivrig gutt med masse energi. Mange anser meg som veldig lett å snakke med og kommer veldig godt overens med de fleste. MItt mål som PT er å levere over forventninger.

Selv så driver jeg aktivt med vektløfting og Crossfit. Vektløfting er noe mange kanskje ser på som vanskelig og utfordrende men her vil jeg vise hvor lett det kan være da jeg selv var fersk en gang og har gjort mange feil men lært utrolig mye på veien.

Meg som personlig trener er veldig engasjert, ivrig og målbevisst. Om du er en person som aldri har vært på et treningssenter eller om du er veldig aktiv men kunne tenke deg og ta det neste steget innenfor trening er jeg PT’en for deg. Jeg legger opp økter slik at du som kunde skal få god mestringsfølelse men samtidig at vi jobber oss sakte men sikkert frem mot dine mål. 

Jeg er helt sikker på at vi kommer til og få en god tone allerede fra første time. Ser du meg på gulvet så er det bare og komme bort og slå av en prat.  

Utdanning
Personlig trener, Akademiet for personlig trening
Program design, Akademiet for personlig trening

 

[]
1 Step 1
Fyll inn infoen under, så ringer jeg deg!🙏
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
  • Tel: 909 41 245