fbpx

Thea Kjærnes

 

Fysioterapeut, Personlig Trener, Kostholdsveileder

Jeg jobber til daglig som fysioterapeut i Våler kommune. I tillegg til dette, jobber jeg deltid som fysioterapeut, Personlig Trener og kostholdsveileder ved Optimal Prestasjon. 

Jeg er lidenskapelig opptatt av fysisk aktivitet, helse, mestring og glede, og brenner for en aktiv tilnærming og funksjonell trening. Jeg har også erfaring med en godt variert kundebase, og ønsker å jobbe med alle typer, uavhengig av utgangspunkt/nivå. Jeg er opptatt av å se den enkelte, tilrettelegge og tilpasse så treningen passer deg og dine mål. Jeg ønsker at du som kunde skal kunne pushe- og flytte grenser, oppleve progresjon & mestring, og samtidig vite hva- og hvorfor du gjør det du gjør. 

Utdannelse og Kurs
Bachelor i Fysioterapi, Høyskolen i Oslo og Akershus (HiOA)
Personlig Trener, AFPT
Kostholdsveileder, AFPT
Gravidtrener, Femmeklinikken
Dry Needling/triggerpunktsbehandling

I tillegg en rekke andre kurs innen rehabilitering, trening og kosthold

Erfaring
Thea har flere års erfaring som fysioterapeut, samt som PT, treningsveileder og gruppeinstruktør fra Frisklivssenteret i Askim og som daglig leder og PT ved Rena Treningssenter. Hun har i tillegg flere års erfaring som fysiotererapeut i Åmot kommune. 

Hun har ellers alltid vært en aktiv- og idrettsglad jente, som har trent variert gjennom hele livet. Satser for tiden aktivt på CrossFit.

 

[]
1 Step 1
Fyll inn infoen under, så ringer jeg deg!🙏
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
  • Tel: 476 07 580